Message Board

 

Main Section
Register Latest Topics
 
 
 


Reply
  Author   Comment  
Zendall_fan

Avatar / Picture

Platinum Member
Registered:
Posts: 511
Reply with quote  #1 

Hey there,

 

I have an avatar image that meets the site requirements - it seems to upload OK, but it doesn't display properly (I get one of those boxes with the little red X in the upper left-hand corner). I've tried several different formats, but have had no luck...

Any thoughts on what I'm doing wrong?

Thanks for any help you can provide!


__________________
Kristine


Christy

Avatar / Picture

Moderator/
Administrator

Registered:
Posts: 4,458
Reply with quote  #2 
Quote:
Originally Posted by Zendall_fan

Hey there,

I have an avatar image that meets the site requirements - it seems to upload OK, but it doesn't display properly (I get one of those boxes with the little red X in the upper left-hand corner). I've tried several different formats, but have had no luck...

Any thoughts on what I'm doing wrong?

Thanks for any help you can provide!



The reason it doesn't display is because we've exceeded our bandwidth for the month for graphics uploaded to the board (so none of them show up) so posters need to upload their avatars/banners to their own servers - there are several free ones - please read Kathy's post above for more info on what to do.

__________________
Christy
[black_cat]
[tk_cs_ribbons_avatar]
Zendall_fan

Avatar / Picture

Platinum Member
Registered:
Posts: 511
Reply with quote  #3 

Thanks Christy - appreciate your help!

 

~~Kristine


__________________
Kristine


Previous Topic | Next Topic
Print
Reply

Quick Navigation:

Easily create a Forum Website with Website Toolbox.